Thursday, October 20, 2011

Talveootus .




Tõsi ta on, et sügisõhtud venivad järjest pikemaks ja pimedamaks, aga meie lõnga- ja käsitöövalik suureneb lausa "hirmuäratava" kiirusega. Taas on riiulid uut kaupa täis. Katia vikerkaarevärvilisele Darlingule lisandus dramaatilisema moega punase-musta-halli kirju seltsiline. Ka Bergere de France'i poolvillasel lõngal Sport laienes värvivalik roosiroosa, lumivalge, leherohelise ja eresinise tooni võrra (selle sügise Vogue Knittingus on just sellele lõngale sobiv väga huvitav kampsunimuster ;)). Tupsulõng Topit on nüüd saadaval ka valget ja satsisallifännide rõõmuks saabusid Rizose paellõnga kauaoodatud punane ja erkroosa!
Mõeldes mõnusatele talvistele õhtutele kaminatule paistel ja sellele, et juba hakkavad usinamad meist jõulutaadi kingikotti täitma, on meil nüüd riiulis ka mõnusalt pehme ja värvikirev viltimislõng! Esialgu küll veel vaid ühes värvikombinatsioonis, aga kui meie kallid kunded soovivad, siis täiendame ka selle lõnga valikut õige pea. G-B Wolle Filz-it Colorist valmivad kaunid ja soojad jalavarjud lausa tuulekiirusel :). Andke oma soovidest ja eelistustest kommentaarides märku!
Kellele aga viltimine, kudumine ja muu nokitsemine huvi ei paku, kuid tulemust tahaks kätte-selga-jalga panna või kallile inimesele kaunist kingitust teha, see leiab meie juurest Villariini vilditud telefoni- ja prillitoosid, prossid, kõrvarõngad ja kaelakeed - iga daami unistus.:) Ja saatke ikka oma kallitele häid soove meie poest ostetud imekaunite romantiliste käsitöökaartidega!
Külmade põrandate vastu võitlemiseks on meil ka oma nipp olemas - tekstiiliribadest heegeldatud värvirõõmsad vaibad! Ja sügise jahedate tuulte eest saate end mähkida mõnusatesse pontšodesse! Mmmmm....... tuleks see talv juba ometi rutem! Jaa, jaa, teie silmad ei peta teid. Talvekülma oleks nüüd hädasti vaja, sest kas teate, et... Lõngastuudios on mõnusalt pehme ja paks Nazca lõng (50% villa, 30% alpakat, 20% mohääri) nüüd MEELETULT SOODSA HINNAGA - KÕIGEST 1.60 TOKK!!! Ja seda lõnga on piiratud koguses, nii et kes ees, see mees (loe: õnnelik lõngaomanik :))! Tulge meile külla!

No comments:

Post a Comment