Sunday, October 9, 2011

Uued ajakirjad, uued lõngad, käputäis tarvikuid ka!


Saabusid uued ja huvitavad ajakirjad, milles põnevad ideed ja palju inspiratsiooni.Meie valikus on nüüd talvised mustriraamatud Rowanilt, samuti Kim Hargreaves'i "Whisper" ja alati noorusliku vanameistri Kaffe Fassett'i värvikas raamat "Kaffe Knits Again".Lõngade nimekirjale tõid täiendust Katia Topi ja Topi Print tupsulõngad, vikerkaarevärviline Darling, samuti lai valik satsisallilõngu: oktoobris saadaval Ondase uued toonid (nii kirjud kui ühevärvilised), kauni läikega Sole, vahva uudislõng Rizos ja eriti soodsa hinnaga Butterfly (ühe salli saate kõigest 4.44 euro eest!).
Ja tähelepanu, pitsikudujad! Taas saabus müügile suures koguses lumivalget ja naturaalvalget Merinos Extra lõnga! Lisaks pakume ka teisi toone, et udupeente sallide meistritel ikka elu värvilisem oleks! :)
Soovitame proovida ka Rowani imepehmet Fine Lace'i (80% alpaka, 20% meriino), mida meie riiulitel leidub mahedas beežis, paatinarohelises, retrosinises, tumedas vanaroosas ja tumelillas toonis.Tarvikutest pakume oma kenal väiksel stendil (suur aitäh tublile meistrimehele selle paigaldamise eest :)) Prymi tuntud headuses metallist ja bambusest kudumis-, suka- ja ringvardaid, heegelnõelu, helkur- ja elastikniiti, lillede ja tupsude valmistamise abivahendeid.Nagu näha, on uut ja huvitavat uudistamist tõesti palju! :) Ootame teid külla!

1 comment:

  1. https://www.facebook.com/pages/L%C3%B5ngastuudio-o%C3%BC/134782396601010

    ReplyDelete